Privacyverklaring

We respecteren privacy en jouw rechten om je persoonsgegevens te controleren. Onze principiële richtlijnen zijn eenvoudig. We zijn duidelijk over de gegevens die we verzamelen en waarom we deze verzamelen. We beschermen je gegevens zo goed als we kunnen. Wij verkopen je gegevens niet aan derden en zullen dat ook in de toekomst niet doen.

Wij verzamelen je gegevens hoofdzakelijk zodat je gebruik kan maken van de dienst die YourAppic biedt en om de dienst te verbeteren. Of we nu samenwerken met ontwikkelaars die de app maken en verbeteren, hostingbedrijven die zo goed mogelijk je data opslaan en beveiligen of marketing bedrijven die YourAppic als dienst en als kraamcadeau onder de aandacht brengen, ons doel is om ouders te inspireren bij het maken van een mooie, unieke en persoonlijke tijdlijn voor hun kinderen met YourAppic.  

 

Deze Privacyverklaring (de “Verklaring”) legt uit welke persoonsgegevens wij van jou verzamelen, zij het rechtstreeks of indirect, en hoe wij die gebruiken. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die kunnen worden gebruikt om je te identificeren of die we aan jou kunnen koppelen. De Verklaring dekt ook welke keuzes je kunt maken wat betreft de gegevens die we verzamelen en hoe je deze beslissingen kunt beheren. Deze Verklaring is van toepassing op alle door YourAppic bv aangeboden producten, inclusief de websites en de apps. Lees deze Verklaring door, zodat je weet hoe wij de door jou verstrekte persoonsgegevens kunnen verzamelen, gebruiken en delen. De woorden “we”, “wij”, “ons”, “onze” en “YourAppic” verwijzen allemaal naar YourAppic bv.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Gegevens die je ons verstrekt

We verzamelen gegevens die je ons vrijwillig verstrekt, zoals je naam, en e-mailadres; bijvoorbeeld als je contact met ons zoekt via het contactformulier op de site of een mail stuurt vanuit de app om feedback te versturen. Daarnaast slaan wij je naam en mailadres op bij de aanschaf van YourAppic als kraamcadeau waarbij, indien de koper dit opgeeft, wij ook het mailadres van de ontvanger opslaan zodat we de voucher kunnen toesturen.

Om een digitale tijdlijn voor je kind/kinderen te maken vragen wij naar de geboortedatum, het geslacht en de naam van het kind. Hierdoor is het voor ons mogelijk om de juiste opdrachten te sturen die aansluiten bij de leeftijd van je kind. Daarnaast is onze vraagstelling gepersonaliseerd zodat je in de opdracht de naam van je kind ziet staan en wij de passende hij/zij vorm toepassen. Voorbeeld: Vertel aan Nolan wat je voelde toen je hem voor het eerst in je armen had. De opdrachten die YourAppic wekelijks stuurt dienen ter inspiratie. Wij gaan niet na of jij correct antwoordt geeft op de vragen die wij sturen. Daarnaast krijg je vrije appic moments die naar eigen smaak en interesse gemaakt kunnen worden. We raden aan geen medische informatie in YourAppic te zetten van jezelf of van je kind.  

De antwoorden die je geeft op de vragen van YourAppic analyseren wij niet en bekijken wij niet dus controleren wij ook niet. Wij zullen de data die jij verstrekt en de opdrachten die je maakt niet verstrekken aan derde.

 

Gegevens die we automatisch verzamelen

We verzamelen automatisch gegevens over je, zoals Functionele gegevens en Aanvullende gebruiksgegevens over je gebruik van YourAppic App of gegevens die we verzamelen door middel van cookies en vergelijkbare technologie bij je gebruik, toegang of interactie met onze websites of app. We kunnen informatie verzamelen over het type apparaat dat je gebruikt voor toegang tot onze websites, je browsertype, de webpagina’s die je op onze websites bekijkt, en of en hoe je communiceert met inhoud die beschikbaar is op onze websites.

 

Informatie die uit andere bronnen wordt verkregen

We kunnen informatie over je ontvangen van andere bronnen, ook derden, zoals partners met wie we gezamenlijk gerelateerde diensten aanbieden, denk hierbij aan webwinkels of website gericht op baby en kinderen en met ons marketingactiviteiten uitvoeren. We kunnen ook informatie over je ontvangen van social mediaplatforms, bijvoorbeeld wanneer je op die platforms met ons communiceert. We beschermen gegevens die wij van derden krijgen op de manier die in deze Verklaring wordt beschreven en we passen ook eventuele aanvullende beperkingen toe die door de gegevensbron worden opgelegd.

 

Interacties van klanten met YourAppic

Informatie over YourAppic zoeken

Als je meer informatie over YourAppic zoekt, kun je surfen op onze website en/of bellen of mailen met iemand van YourAppic. Voor meer informatie over YourAppic geef je mogelijk vrijwillig persoonsgegevens op, zoals je naam en e-mailadres via ons contactformulier. We kunnen ook online informatie over je verzamelen via cookies of vergelijkbare technologieën bij je bezoek aan onze websites.

Wij verzamelen: naam, e-mailadres en informatie die door cookies of vergelijkbare technologie wordt doorgegeven.

Waarom: We gebruiken deze informatie om nieuws te delen over ontwikkelingen die relevant kunnen zijn voor gebruikers van YourAppic of toekomstige gebruikers van YourAppic.  Het is ons gerechtvaardigd belang om je persoonsgegevens voor deze doeleinden te verwerken.

 

YourAppic kopen

Als je hebt besloten om YourAppic te kopen, kun je als klant een verificatie betaling doen via Mollie. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat je na je proefperiode door kan met YourAppic en wij er zeker van zijn dat je bankgegevens kloppen. In de 14 dagen proefperiode betaal je niet voor het gebruik van YourAppic. Mocht je na 14 dagen proef niet door willen met YourAppic en niet willen dat YourAppic het afgesproken bedrag automatisch incasseert dan dien je binnen de 14 dagen van je proef periode dit kenbaar te maken aan YourAppic. Dit kun je doen door bij je persoonlijke instellingen op  my.yourappic.com te klikken op ‘ abonnement beeindigen’. Indien je niet in de 14 dagen dat je YourAppic op proef hebt aangeeft via de hierboven beschreven manier aangeeft dat je geen gebruik wilt maken van YourAppic dan zal YourAppic automatisch het afgesproken bedrag afschrijven. De gegevens die Mollie ontvangt worden verwerkt op basis van een eigen verantwoordelijkheid. Dit standpunt hebben zij opgenomen onder punt 9 van hun Privacyverklaring. Klik hier om deze te lezen. Indien je een betaling via Mollie doet ga je akkoord met de algemene voorwaarden van YourAppic en vragen we je om gegevens te verstrekken zodat wij de aankoop kunnen verwerken.

Wij verzamelen: naam, e-mailadres en betalingsgegevens.

Waarom: We gebruiken deze informatie om je transactie te verwerken, je aankoop op te volgen, hulp te bieden bij eventuele problemen met het versturen van de voucher en andere problemen met betrekking tot de aankoop van YourAppic. Het verwerken van je persoonsgegevens voor dit doel is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met je hebben. Let op: we slaan geen betalings- of creditcardgegevens op. De betalingsgegevens gebruiken we uitsluitend in verband met je abonnement. Via Mollie krijgen wij bericht of je maandelijkse of jaarlijkse betaling is voldaan. Indien dit niet zo is zullen wij je YourAppic abonnement op non actief zetten.

 

Kind registreren YourAppic

Zodra je een account hebt aangemaakt en een verificatie transactie hebt gedaan kun je je kind of meerdere kinderen registreren.

Wij verzamelen: naam van het kind, geboortedatum van je kind, je relatie tot het kind en geslacht van je kind.

Waarom: Hierdoor is het voor ons mogelijk om de juiste opdrachten te sturen die aansluiten bij de leeftijd van je kind. Daarnaast is onze vraagstelling gepersonaliseerd zodat je in de opdracht de naam van je kind ziet staan en wij de passende hij/zij vorm kunnen gebruiken en de gebruiker kunnen aanspreken met vader of moeder van het kind. Voorbeeld: Vertel aan Nolan wat je voelde toen je hem voor het eerst in je armen had.

 

Gebruik van YourAppic

Om de functies van YourAppic te kunnen gebruiken via onze app, vragen wij toestemming dat YourAppic gebruik maakt van je camera, microfoon en filmrol/galerij zodat je de opdrachten kunt uitvoeren die wij je sturen. Je moet met het internet zijn verbonden om de opdrachten te kunnen ontvangen en te kunnen uploaden.

Wij verzamelen: naam, e-mailadres, je wachtwoord, het type device waarop je YourAppic installeert en IP-adres. Houd er rekening mee dat je wachtwoord versleuteld wordt bewaard (en niet meer leesbaar kan worden gemaakt), wat betekent dat het door niemand kan worden hersteld of bekend worden gemaakt, ook niet door YourAppic. Daarnaast verzamelen wij natuurlijk de data die jij voor je kind op de tijdlijn plaatst. Wij versleutelen deze data en bewaren op een server in Europa van Amazon. Wij bekijken de data (foto’s, filmpjes, audio en teksten)  die jij op je tijdlijn zet niet.

Waarom: We verzamelen deze gegevens om je te helpen om je YourAppic veilig te laten werken (wat helpt om onbevoegde toegang tot je account te weren). Deze verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met je hebben. We gebruiken je e-mailadres ook om je kennisgevingen te sturen die verband houden met onze dienst. zoals persoonlijke berichten die samengaan met bepaalde functionaliteiten, software-updates, en informatie over YourAppic producten en/of -Services. Het is ons gerechtvaardigd belang om je persoonsgegevens voor deze doeleinden te verwerken.

 

Functionele gegevens:

Deze gegevens zijn absoluut noodzakelijk om de basisfuncties van YourAppic op een veilige manier te laten uitvoeren en je kunt niet afzien van deze gegevensverzameling, -deling en/of -verwerking als je YourAppic gebruikt.

Wij verzamelen:

  • Registratiegegevens. Deze gegevens omvatten je e-mailadres, taalvoorkeur, en de aanmeld- en betaalgegevens voor je YourAppic account (zoals hierboven beschreven).
  • Systeemgegevens. Deze gegevens omvatten zaken zoals op wat voor type device je YourAppic gebruikt.

Waarom wij Functionele gegevens verzamelen: We verzamelen deze informatie om er zeker van te zijn dat YourAppic naar behoren werkt en om je klantondersteuning te kunnen bieden. We verzamelen deze informatie ook om besluiten over productverbetering en klantondersteuning aan te sturen, wat ons gerechtvaardigd belang is.

 

Aanvullende gebruiksgegevens

Om je ervaring met YourAppic te verbeteren en voor de ontwikkeling van YourAppic die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten, verzamelen we de volgende Aanvullende gebruiksgegevens.

Wij verzamelen:

  • Prestatiegegevens. De prestatie van de App, crash/error gegevens van de App, gebruikersnaam (e-mailadres), browsergegevens en IP adres worden in een aparte externe Sentry opgeslagen dus niet in de databases van YourAppic. Wachtwoorden worden opgeslagen middels een ‘one-way hashing algoritme’, en dus op geen enkel moment in leesbare tekst.
  • Activiteitsgegevens. Bijvoorbeeld hoe vaak je de app opent en door welke schermen je gaat, of je Appic Moments ontvangt en invult. We zien niet wat je invult wel dat je taken hebt gedaan.

Waarom: We verzamelen deze informatie om er zeker van te zijn dat YourAppic goed werkt, om product en functieverbeteringen in kaart te brengen waarmee we onze klanten het meeste plezier zouden doen en om potentiële problemen te helpen voorspellen. Het verzamelen van deze gegevens is ons gerechtvaardigd belang, zodat we je kunnen helpen met mogelijke problemen. Je kiest er zelf voor of je wilt dat we deze informatie verzamelen.

 

Hulp krijgen van YourAppic

Je zult zo af en toe waarschijnlijk contact opnemen met YourAppic voor hulp. Om je de best mogelijke service te kunnen bieden, kunnen wij bepaalde gegevens van jou.

Wij verzamelen: Dit kunnen contactgegevens zijn, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer, socialmedia-identificators (als je contact met ons opneemt via een socialmediakanaal), en de inhoud van je gesprekken en andere communicatie met YourAppic. In bepaalde situaties is het nuttig als ons team een diagnose van je kan stellen. Om dit te kunnen doen kunnen we vragen om informatie over je internet verbinding, foutcodes/meldingen, device informatie mbt je besturingssysteem versie. Het verzamelen van de hierboven beschreven gegevens is noodzakelijk om klantenondersteuning te bieden.

Waarom: Wij verzamelen deze gegevens om je de beste en meest efficiënte ondersteuning te bieden. Voor vragen van klanten en technische vragen gebruiken we bijvoorbeeld contactgegevens om de klant te antwoorden in het kanaal dat hij of zij verkiest (telefoon, e-mail, sociale media).

 

Hoe we persoonsgegevens gebruiken

YourAppic gebruikt de gegevens die we verzamelen om je te voorzien van de dienst die we aanbieden, waaronder het gebruik van gegevens om je ervaringen te verbeteren en te personaliseren. We gebruiken de gegevens ook om met je te communiceren, bijvoorbeeld om je te informeren over je account, beveiliging en andere soorten updates.

YourAppic gebruikt de gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Voor het aanbieden van onze Productervaring
  • Klantenservice
  • Productverbetering
  • Beveiliging, veiligheid en het beslechten van geschillen
  • Zakelijke activiteiten
  • Communicatie, marketing en advertenties
Voor het aanbieden van onze Productervaring

We gebruiken de gegevens voor het leveren, bedienen, ondersteunen en verbeteren van onze dienst om ervoor te zorgen dat onze klanten zo moeiteloos mogelijk YourAppic kunnen gebruiken. Deze verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met je hebben.

Klantenservice

We gebruiken de gegevens om vragen van klanten te beantwoorden, problemen met het product te diagnosticeren, te repareren en andere klantenservice- en ondersteuningsdiensten te verlenen. Deze verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met je hebben en dient ook ons gerechtvaardigd belang.

Productverbetering

We gebruiken voortdurend gegevens voor onderzoeksdoeleinden en voor het ontwikkelen en verbeteren van ons product, waaronder het onderhouden en verbeteren van de prestaties van ons product, het ontwikkelen en toevoegen van nieuwe functies of mogelijkheden, zoals het gebruik van foutmeldingen om beveiligingsfuncties te verbeteren, het gebruik van zoekvragen en -klikken om de relevantie van zoekresultaten te verbeteren en het gebruik van gebruiksgegevens om te bepalen welke nieuwe functies prioriteit moeten krijgen. Deze verwerking is noodzakelijk om ons gerechtvaardigd belang te dienen.

Beveiliging, veiligheid en het beslechten van geschillen

We gebruiken gegevens om de veiligheid en beveiliging van ons product en onze klanten te beschermen, om fraude op te sporen en te voorkomen, om geschillen op te lossen en onze overeenkomsten te handhaven. Deze verwerking is noodzakelijk om ons gerechtvaardigd belang te dienen.

Zakelijke activiteiten

We gebruiken gegevens om samengevoegde analyses en business intelligence te ontwikkelen die ons in staat stellen ons bedrijf te runnen en beschermen, geïnformeerde beslissingen te nemen en te rapporteren over onze bedrijfsprestaties. Hierbij wordt niet gekeken naar de inhoud van de opdrachten die klanten van YourAppic toevoegen op de tijdlijn. Deze verwerking is noodzakelijk om ons gerechtvaardigd belang te dienen.

Communicatie, marketing en advertenties

We gebruiken de gegevens die we verzamelen om onze communicatie met jou te realiseren en te personaliseren. We kunnen bijvoorbeeld contact met je opnemen via e-mail of andere elektronische communicatiemiddelen (waaronder ook via de app) om je te informeren over YourAppic in het algemeen en beveiligings- of software-updates, om je op de hoogte te houden van een ondersteunings probleem of om je uit te nodigen deel te nemen aan een enquête. Deze verwerking is noodzakelijk om ons gerechtvaardigd belang te dienen. We gebruiken ook cookies en vergelijkbare technologieën om je de meest relevante advertenties aan te bieden.

 

Hoe we Persoonsgegevens kunnen delen

Bij YourAppic verkopen we geen persoonsgegevens van onze klanten. Wij maken je gegevens alleen bekend op de manier die we in deze Verklaring beschrijven. We kunnen gegevens delen met de volgende derde partijen.

Externe leveranciers

YourAppic maakt gebruik van verschillende externe leveranciers om diensten uit te voeren, zoals websitebeheer en -hosting, online aankoop en verwerking van creditcards en e-mailcommunicatie. We delen je persoonsgegevens alleen als dat nodig is, zoals om een transactie te voltooien of Producten of Services te leveren die je hebt aangevraagd of geautoriseerd, en alleen met verkopers of agenten die namens ons werken voor de doeleinden die in deze Verklaring worden beschreven. In dat geval worden je persoonsgegevens gedeeld met deze agenten of aannemers, maar alleen voor het uitvoeren van diensten namens en in opdracht van YourAppic en in overeenstemming met deze Verklaring. Het is ons gerechtvaardigd belang om voor deze doeleinden gegevens met deze partijen te delen. Voor vragen over externe leveranciers kun je een e-mail sturen naar privacy@yourappic.nl.

Externe partijen zijn: Peakfijn BV, de ontwikkelaar van YourAppic. Epurple, het marketingbedrijf dat voor ons YourAppic in de markt zet, WordPress, het bedrijf waar de website van YourAppic ingebouwd is, Mollie, het bedrijf dat de financiële afhandeling met Ideal, PayPal en Credit Card verzorgd, Amazon, de hosting partij waar we data opslaan op een server in Europa en Google Analytics, waarmee we onze analyses maken (geanonimiseerd).

Verplichte verstrekking van gegevens

Wanneer dit wettelijk vereist is, strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van de diensten of voor het beschermen van onze rechten, of de rechten van aan ons gelieerde bedrijven of onze gebruikers, verstrekken we je persoonsgegevens aan wetshandhavingsinstanties, onderzoeksorganisaties, aan ons gelieerde ondernemingen of in gerechtelijke procedures.

YourAppic is niet verantwoordelijk voor wat jij op de tijdlijn van je kind zet. Jij bent zelf verantwoordelijk dat er geen teksten, foto’s en/of afbeeldingen worden geupload naar de tijdlijn waarvan de inhoud kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct zijn.  

Verkoop of fusie

Wij kunnen je persoonsgegevens delen in het geval van een fusie, overname of verkoop van al onze of een deel van onze activa. Uiteraard zullen wij je hierover informeren via e-mail en/of een duidelijk zichtbare mededeling op onze website en je informeren over je rechten.

De rechtsgronden voor het gebruik van Persoonsgegevens

Er zijn verschillende rechtsgronden waarop wij ons baseren om je persoonsgegevens te gebruiken, namelijk:

Uitvoering van een overeenkomst

Het gebruik van je persoonsgegevens kan noodzakelijk zijn om de overeenkomst die je met ons hebt uit te voeren. Bijvoorbeeld om de aankoop van YourAppic te voltooien, om je account te registreren en te onderhouden, om te helpen bij problemen om ervoor te zorgen dat je product zijn basisfuncties op een veilige manier uitvoert, of om op je verzoeken te reageren.

Gerechtvaardigde belangen

Wij kunnen je persoonsgegevens gebruiken voor onze gerechtvaardigde belangen. We baseren ons bijvoorbeeld op ons gerechtvaardigde belang om ons product, de inhoud van onze websites en app te analyseren en te verbeteren, om je op de hoogte te stellen van software-updates of informatie over YourAppic of om je persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve, fraude opsporings- of juridische doeleinden.

Wanneer we je persoonsgegevens verwerken op basis van ons gerechtvaardigd belang en er geen afmelding mechanisme voor je beschikbaar is (bijvoorbeeld in de productinstellingen van YourAppic), kun je je recht om bezwaar te maken uitoefenen door een e-mail te sturen naar privacy@yourappic.nl.

Beveiliging, opslag en bewaren van Persoonsgegevens die we verzamelen

Beveiliging

YourAppic neemt de bescherming en beveiliging van je persoonsgegevens uiterst serieus. Hoewel we redelijke voorzorgsmaatregelen nemen om de persoonsgegevens die we verzamelen te beschermen, is geen enkel beveiligingssysteem ondoordringbaar.

Wij gebruiken een scala aan passende technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beschermen en te helpen voorkomen dat diefstal, misbruik en onbevoegde toegang, verstrekking, wijziging en vernietiging van informatie over jou kan plaatsvinden. We bewaren de persoonsgegevens die jij verstrekt bijvoorbeeld op computersystemen met beperkte toegang en in gecontroleerde omgevingen. Daarnaast kiezen wij externe datacenter leveranciers die passende beveiligingsmaatregelen bieden. Bovendien zijn je gegevens tijdens de doorgifte via internet beveiligd met encryptie. Bovendien wordt je wachtwoord versleuteld opgeslagen en kan het niet meer leesbaar gemaakt worden, wat betekent dat het door niemand kan worden hersteld of bekend worden gemaakt, ook niet ons.

Je hebt alleen toegang tot je accountgegevens en onze service met behulp van een individuele gebruikersnaam en wachtwoord. Om de vertrouwelijkheid van je persoonsgegevens te beschermen, moet je je wachtwoord geheim houden en niet aan derden verstrekken. Waarschuw ons onmiddellijk als je denkt dat je wachtwoord is misbruikt. Zorg er ook voor dat je altijd inlogt en je browser afsluit bij het beëindigen van je sessie. Let erop dat we je nooit zullen vragen om je wachtwoord te verstrekken.

Voor vragen over de veiligheid van je persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen via privacy@yourappic.nl.

Opslag

Persoonsgegevens die door ons zijn verzameld, worden opgeslagen en verwerkt in Europa.

Bewaren

YourAppic bewaart je persoonsgegevens zolang als wij dat nodig achten om je in staat te stellen de website en je product te gebruiken, diensten aan jou te verlenen, toepasselijke wetgeving na te leven (inclusief wetgeving met betrekking tot het bewaren van documenten), geschillen met partijen op te lossen en anderszins voor zover dat nodig is om ons in staat te stellen onze bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Op alle persoonsgegevens die wij bewaren zijn deze Privacyverklaring en onze interne richtlijnen voor het bewaren van gegevens van toepassing. Als je een vraag hebt over een specifieke bewaartermijn voor bepaalde soorten persoonsgegevens, kun je een e-mail sturen naar privacy@yourappic.nl.

Jouw rechten en keuzes

Je rechten

Wij willen dat je de zeggenschap hebt over hoe je persoonsgegevens door ons worden gebruikt. Afhankelijk van de lokale wetgeving kun je dit op de volgende manieren doen:

  • je kunt ons vragen om een kopie van de persoonsgegevens die wij over je hebben;
  • je kunt ons op de hoogte stellen van wijzigingen in je persoonsgegevens, of als je wilt dat wij de persoonsgegevens die wij over je hebben corrigeren;
  • in bepaalde gevallen kun je ons vragen de persoonlijke informatie die wij over je hebben te wissen, blokkeren of beperken, of kun je bezwaar maken tegen bepaalde manieren waarop wij je persoonsgegevens gebruiken; en
  • in bepaalde gevallen kun je ons ook vragen om de persoonsgegevens die je ons hebt verstrekt aan een externe partij te sturen.

Wanneer wij je persoonsgegevens gebruiken op basis van je toestemming, heb je het recht deze toestemming te allen tijde in te trekken. Wanneer wij je persoonsgegevens op basis van een gerechtvaardigd belang of het algemeen belang verwerken, heb je bovendien te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen dat gebruik van je persoonsgegevens.

Wij vertrouwen erop dat jij ervoor zorgt dat je persoonsgegevens volledig, juist en actueel zijn. Wij verzoeken je ons onmiddellijk op de hoogte te stellen van wijzigingen of onjuistheden in je persoonsgegevens door contact op te nemen met privacy@yourappic.nl.

Wij zullen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen, op je verzoek reageren.

Wij zetten ons ervoor in om met jou samen te werken om een eerlijke oplossing te vinden als je een klacht over of probleem hebt met ons gebruik van jouw persoonsgegevens. Als je echter van mening bent dat wij je niet hebben kunnen helpen met je klacht of probleem, heb je mogelijk het recht een klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit in je land (indien die in je land bestaat) of de toezichthoudende autoriteit.

Jouw keuzes

Account en app

Als je een van de volgende zaken wilt doen: toegang krijgen tot profielgegevens, deze bewerken of verwijderen, je wachtwoord wijzigen, je account sluiten of verzoeken om persoonsgegevens te wissen, kun je dit doen door in te loggen op je my.yourappic.nl of in de YourAppic app. Als het niet mogelijk is om via de app of de my.yourappic.nl omgeving in te loggen en/of toegang te krijgen tot bepaalde persoonsgegevens die wij van je hebben verzameld, kun je een e-mail sturen naar privacy@yourappic.nl. We zullen altijd zo snel mogelijk reageren op verzoeken om toegang tot of het wissen van je persoonsgegevens, maar in ieder geval binnen 30 dagen.

 

Jouw voorkeuren voor communicatie, marketing en advertenties

Houd er rekening mee dat we, ongeacht je communicatie-instellingen, met je blijven communiceren over wijzigingen in voorwaarden, beleids updates, software-updates en routinematige klantenservice berichten, zoals informatie over huidige of eerdere aankopen, onderbrekingen in de service, inbreuken in verband met persoonsgegevens of andere belangrijke informatie over YourAppic zoals het stopzetten van ondersteuning of veiligheidsproblemen.

Je kunt de hoeveelheid op belangstelling gebaseerde reclame die je wilt ontvangen aanpassen door je cookie-instellingen te wijzigen, je apparaatinstellingen te wijzigen, en/of door je bij bepaalde advertentienetwerken af te melden. Na afmelding van het ontvangen van e-mails van ons, gebruiken we je e-mailadres niet voor op belangstelling gebaseerde reclame-activiteiten. Voor meer informatie over ons gebruik van op belangstelling gebaseerde advertenties, ga je naar Ons gebruik van Cookies en andere vergelijkbare technologieën.

 

Ons gebruik van Cookies en andere vergelijkbare technologieën

Cookie melding op de sites van YourAppic:

Cookies zijn belangrijk voor een goede werking van de site. Om uw gebruikerservaring te verbeteren, gebruiken wij cookies om de aanmeldgegevens te onthouden en een veilige aanmelding te bieden, statistische gegevens te verzamelen om de functionaliteit van de site te optimaliseren en inhoud te bieden die is afgestemd op uw interesses. Klik op Akkoord en Doorgaan om cookies te accepteren en direct naar de site te gaan, of klik op Meer informatie voor een gedetailleerde beschrijving van de soorten cookies en te kiezen of u deze cookies wilt accepteren tijdens een bezoek aan deze site.

 

Cookiebeleid:

Een “cookie” is een klein gegevensbestand dat een reeks tekens bevat en naar je computer wordt gestuurd wanneer je onze website bezoekt. Wanneer je de website de volgende keer bezoekt, zorgt de cookie ervoor dat de site jouw browser herkent. Hoe lang een cookie op je computer of mobiele apparaat blijft staan, is afhankelijk van of het een permanente cookie of een sessie cookie is. YourAppic gebruikt beide cookie soorten. Sessie Cookies blijven slechts op je apparaat staan totdat je je browser afsluit. Permanente cookies blijven op je computer of mobiele apparaat staan totdat ze verlopen of worden verwijderd. Wij gebruiken de volgende cookies op onze website.

  • Strikt noodzakelijke cookies. Deze cookies zijn essentieel om op onze website te surfen en de functies ervan te gebruiken. Zonder deze cookies zouden diensten zoals je winkelwagen niet beschikbaar zijn wanneer je YourAppic zou willen aanschaffen.
  • Prestatiecookies Dergelijke cookies verzamelen informatie over jouw gebruik van onze website. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om onze website te optimaliseren en het navigeren te vereenvoudigen.
  • Functionele cookies. Met deze cookies kunnen onze websites de keuzes die je maakt onthouden en je ervaring personaliseren. We kunnen je geografische locatie opslaan in een cookie, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat we je de websites tonen die relevant zijn in je regio.
  • Cookies van derden. Cookies van derden zijn cookies die worden geplaatst door andere websites en/of partijen dan YourAppic. Deze cookies kunnen op onze websites worden gebruikt om onze producten of diensten te verbeteren of om ons te helpen relevantere advertenties aan te bieden. Op deze cookies is het privacybeleid van de betreffende externe services van toepassing, bijvoorbeeld het gegevensbeleid van Facebook.
  • Analytische cookies. Wij gebruiken analytische cookies, zoals die worden aangeboden door Google Analytics, om ons te helpen begrijpen hoe lang bezoekers op onze websites blijven, welke pagina’s zij het meest nuttig vinden en hoe zij op de website van YourAppic zijn aangekomen. Ga voor meer informatie over Google Analytics en jouw gegevens naar deze Google-webpagina.
Je cookie-instellingen beheren

In de meeste web browsers kun je cookies beheren via de voorkeursinstellingen. Als je echter de mogelijkheden van websites om cookies in te stellen beperkt, kan dit je algehele gebruikerservaring beïnvloeden. Sommige browsers bieden een ‘Do Not Track’ (DNT)-signaal waarbij je je voorkeur kunt aangeven met betrekking tot tracking en cross-site tracking. Hoewel we op dit moment geen technologie gebruiken die DNT-signalen herkent, verwerken we je persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met deze Verklaring. Hieronder wordt uitgelegd hoe je cookie-instellingen op populaire browsers kunt beheren:

Pixels

Naast cookies maken we soms gebruik van kleine grafische afbeeldingen die ‘pixels’ worden genoemd (ook wel web beacons, clear GIF’s of pixeltags genoemd). We gebruiken pixels in onze e-mailberichten aan jou (als je ervoor hebt gekozen om dergelijke berichten te ontvangen) om ons te helpen begrijpen of onze e-mailberichten zijn bekeken. We gebruiken ook pixels van derden (zoals die van Google, Facebook en andere advertentienetwerken) om ons te helpen reclame te maken die aansluit op de belangstelling.

 

Advertenties en moderne marketing tools

Om meer mensen gebruik te laten maken van YourAppic gebruiken we verschillende moderne marketing tools ter ondersteuning van onze reclamecampagnes.

YourAppic kan met externe adverteerders werken die cookies en vergelijkbare technologie gebruiken om meer relevante reclame te maken voor YourAppic. Om deze op belangstelling gebaseerde reclame aan te bieden, combineren de partijen de over een periode verworven niet-persoonsgebonden gegeven over je online activiteiten, die helpen bij het verzorgen van de reclame die wij aan jou leveren. Voorbeelden hiervan zijn een advertenties op Facebook-pagina’s of een pagina die eigendom is van Google, zoals een zoekresultatenpagina of YouTube, of op een site in het advertentienetwerk van Google. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld als onderdeel van dit proces. Waar nodig vragen wij je toestemming voor dit proces. Je kunt je altijd afmelden van deze gepersonaliseerde advertenties van externe adverteerders en advertentienetwerken die lid zijn van het Network Advertising Initiative (NAI)of die de zelfregulerende principes voor online behavioural advertising van de Digital Advertising Alliance onderschrijven door naar de afmeldpagina’s op de NAI- websites en DAA-websiteste gaan. Als je je afmeldt, worden de advertenties die je op internet ziet mogelijk minder relevant voor jou.

Na afmelding van het ontvangen van communicatie van ons, gebruiken we je e-mailadres niet voor op belangstelling gebaseerde reclame.

De data die wij verkrijgen middels cookies en pixels bewaren wij 26 maanden.

 

Contact met ons opnemen

Als je vragen hebt over het gebruik van je persoonsgegevens, kun je een e-mail sturen aan privacy@yourappic.nl

Tenzij anders vermeld, is YourAppic, verwerking verantwoordelijke voor de persoonsgegevens die we verzamelen met de producten van YourAppic waarop deze Privacyverklaring van toepassing is. YourAppic heeft géén bezoeker adres.  Het vestigingsadres is: Brouwersgracht 153 Amsterdam, Nederland.

 

Privacyverklaring wijzigen of aanpassen

YourAppic kan deze verklaring, indien nodig aanpassen of updaten om de feedback van klanten en veranderingen in ons product weer te geven. Herlees deze dan ook regelmatig. Wanneer we deze verklaring bijwerken, zullen we de datum achter ‘Laatst bijgewerkt’ bovenaan de verklaring aanpassen. Als er wezenlijke wijzigingen zijn in de Verklaring of in de manier waarop wij je persoonsgegevens gebruiken, stellen we je hiervan op de hoogte door een kennisgeving van de wijzigingen te plaatsen voordat deze van kracht worden of door je rechtstreeks een kennisgeving te sturen.

 

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

x

Privacy policy