Het ontstaan van YourAppic

Gratis uitproberen

Een persoonlijk en digitaal opgroeiboekje

“Onze app is een nieuw en uniek product!”

Op mijn 30ste verjaardag kreeg ik een handgeschreven opgroeiboekje van mijn moeder. Hierin beschreef zij mijn karakter, opvallende gewoontes en belangrijke gebeurtenissen. Heel waardevol, want ik ben geadopteerd en daardoor misschien extra nieuwsgierig naar hoe ik als kind was.

Zoals de meeste van ons herinner ik mij niets van mijn eerste 4 levensjaren. En wat ik me ervan denk te herinneren, komt meestal door het zien van foto’s of door het luisteren naar de verhalen van mijn ouders.
Een vriendin, aanwezig op mijn 30ste verjaardag, zag hoe blij ik met het opgroeiboekje was. Ze stond op het punt moeder te worden en nam zich voor om ook zo’n boekje voor haar kind te maken.
Regelmatig vroeg ik aan haar of ze al was begonnen met een opgroeiboekje voor haar kind. Helaas moest ze bekennen dat ze er niet aan toe kwam. Daarnaast had ze inmiddels tal van foto’s en video’s van haar pasgeboren kind op haar telefoon die ze ook nog moest uitzoeken en ordenen. Herkenbaar ouders?

Niet veel later was YourAppic geboren!

Met YourAppic proberen we toekomstige volwassenen op een eigentijdse manier een terugblik te geven op hun kindertijd.
Want zeg nou zelf, hoe leuk is het als je met 1 druk op de knop, je moeder een slaapliedje hoort zingen? Of jezelf je eerste stapjes ziet maken.

ontstaan-yourappic

Lara Godschalk

Founder YourAppic

Cadeau doen

Wil je YourAppic cadeau doen? YourAppic is ook verkrijgbaar als kraamcadeau. De voucher kun je direct naar de ontvanger sturen met een persoonlijke boodschap. Wil je echter op kraamvisite gaan en niet met lege handen aankomen, stuur de voucher dan naar je eigen e-mail adres en print hem uit. Met YourAppic ben je verzekerd van een uniek en dierbaar kraamcadeau!

Ook een origineel kraamcadeau weggeven?

Michael Woering

Engineer, Vader, verzorgt de technische uitvoering van YourAppic

Pieterjan Goppel

Ondernemer in hart en nieren en vader

Ank van Egtelen

Toegepast psycholoog, moeder, bedenker van de Appic Moments

Mieke Godschalk

Klinisch psycholoog/Orthopedagoog, brein achter het opgroeiboekje van Lara, bedenker van de Appic Moments