EEN ORIGINEEL KRAAMCADEAU VOOR ELK BUDGET

Meer informatieKoop voucher

Op zoek naar een blijvend kraamcadeau?

GEEF EEN APP CADEAU!

De app van YourAppic helpt kersverse ouders om dierbare momenten van hun kind digitaal vast te leggen. Dit maakt YourAppic een eigentijds én origineel kraamcadeau voor ouder en kind. Via de app krijgen ouders wekelijks inspirerende opdrachten waarmee belangrijke momenten van het kind worden vastgelegd. Voorbeeld opdrachten zijn, ‘Maak een foto van de kinderkamer’, ‘zing zelf een slaapliedje in’ of ‘maak een foto van het eerste melk tandje’. Al deze opdrachten worden op een persoonlijke digitale tijdlijn van het kind geplaatst. Na het vastleggen van al die mooie momenten kunnen ze heel eenvoudig een export maken zodat hun kind, later als het groot is, met 1 druk op de knop terug kan naar zijn/haar kindertijd.

HOE GEEF JE YOURAPPIC ALS KRAAMCADEAU?

Vanaf €7,50 koop je al een uniek kraamcadeau waarmee ouders kunnen starten met het maken van een persoonlijke tijdlijn voor hun kind. Op onze site kun je kiezen voor een 3, 6 of 12 maanden YourAppic voucher. Als ouders klaar zijn met het maken van de opdrachten maken zij eenvoudig een export van de goed gevulde tijdlijn zodat ze dit kunnen bewaren op hun computer of in de cloud.

Het leuke is dat Your Appic eigenlijk twee cadeautjes in één is. Het is niet alleen een heel origineel kraamcadeau voor de ouders, maar het is voor het kindje, wanneer hij of zij later groot is, eveneens een heel mooi cadeau om te krijgen.

Cadeau doen?

Wil je YourAppic cadeau doen? Vanaf 7,50 euro kun je een voucher kopen. De voucher kun je direct naar de ontvanger sturen met een persoonlijke boodschap. Wil je echter op kraamvisite gaan en niet met lege handen aankomen, stuur de voucher dan naar je eigen e-mail adres en print hem uit. Met YourAppic ben je verzekerd van een uniek en dierbaar kraamcadeau!