Alle mijlpalen in een eigen digitaal opgroeiboek

Voor slechts €2,50 per maand onbeperkt toegang tot wekelijkse opdrachten om je tijdlijn te vullen
Gratis uitproberen

MAAK JE ACCOUNT AAN

Maak op de website van YourAppic eenvoudig een account aan. Na het registeren kun je direct 14 dagen gratis gebruik maken van YourAppic. Geheel vrijblijvend!

Na 14 dagen heb je de mogelijkheid om YourAppic te blijven gebruiken voor €2,50 per maand of €28 per jaar.

DOWNLOAD DE APP

Een app voor je smartphone of tablet die al je bijzondere baby- en kind momenten direct vastlegt. YourAppic is beschikbaar voor je smartphone en tablet. Daarnaast kun je de tijdlijn altijd inzien en bewerken via de webapplicatie voor desktops en laptops.

Na het aanmaken van je account kun je direct mooie momenten vastleggen door de app te downloaden en in te loggen.

Naast dat de app leuk is voor (aanstaande) ouders, is YourAppic ook een origineel kraamcadeau. Via de Kraamcadeau pagina is er de mogelijkheid om een voucher te bestellen en te printen. En omdat het zo’n abstract cadeau is, is er extra zorg besteed aan het design van de voucher.

VUL JE TIJDLIJN

Je krijgt wekelijks een aantal vragen of opdrachten via de app die je ter plekke kunt invullen. Dit noemen we ‘Appic Moments’. Het zijn korte simpele vragen om een tekstje, foto, video- of geluidsfragment toe te voegen. Eerste woordjes, stapjes, hapjes, noem het maar op. Alles komt voorbij.

De opdrachten zijn door kinderpsychologen en ouders samengesteld én afgestemd op de leeftijd van je kind. Is je kind bijvoorbeeld 4 maanden, dan krijg je opdrachten afgestemd op de leeftijd van 4 maanden tot 16 maanden. Elk kind krijgt een digitaal opgroeiboekje waarop de door jou ingevulde Appic Moments staan.

DOWNLOAD DE APP

Een app voor je smartphone of tablet die wel al die bijzondere baby- en kind momenten direct vastlegt. YourAppic is beschikbaar voor telefoon, tablet en computer.

Naast dat de app leuk is voor (aanstaande) ouders, is YourAppic ook een kraamcadeau. Via yourappic.nl/kraamcadeau is er de mogelijkheid om een voucher te bestellen en te printen. En omdat het zo’n abstract cadeau is, is er extra zorg besteed aan het design van de voucher.

HOE ZIET DE TIJDLIJN ERUIT?

Deze opdrachten noemen wij Appic Moments! De opdrachten zijn door kinderpsychologen en ouders samengesteld én afgestemd op de leeftijd van je kind. Is je kind bijvoorbeeld 4 maanden, dan krijg je opdrachten afgestemd op de leeftijd van 4 maanden tot 16 maanden.

YourAppic stuurt je wekelijks verschillende opdrachten. Hierbij kun je denken aan audio-, foto-, video- en tekstopdrachten. Zing eens het favoriete liedje van je dochter in of fotografeer je zoon met zijn lievelingsknuffel. Film je kleine tijdens de eerste stapjes of maak een selfie tijdens het boodschappen doen! Elk kind krijgt een digitaal opgroeiboekje waarop de door jou ingevulde Appic Moments staan.

Wij begrijpen dat je niet alles met de hele wereld wilt delen, maar alleen met je kind. Daarom staat deze tijdlijn op een server die we optimaal beveiligen. De data blijft altijd van jou en is niet zomaar door anderen te benaderen of te gebruiken. YourAppic is beschikbaar op telefoon, tablet en computer.

HOE ZIET DE TIJDLIJN ERUIT?

Wij begrijpen dat je niet alles met de hele wereld wilt delen, maar alleen met je kind. Daarom staat deze tijdlijn op een server die we optimaal beveiligen. De data blijft altijd van jou en is niet zomaar door anderen te benaderen of te gebruiken.

Door het gebruik van YourAppic weet je precies wanneer en waarom iets gebeurde! Nooit meer harde schijven vol vergeten foto’s, met YourAppic kan je altijd (na)genieten.

Zolang het abonnement actief is, kun je nieuwe momenten toevoegen aan de tijdlijn. Na afloop behoud je altijd de mogelijkheid om een export te maken van je tijdlijn, die je aan je kind kunt geven.

YourAppic is beschikbaar op telefoon, tablet en computer.

Je tijdlijn veilig opgeslagen

De tijdlijn blijft altijd veilig opgeslagen op de server en is alleen voor jou toegankelijk. Je Appic Moments zullen nooit gedeeld worden zonder toestemming, zo blijven jouw momenten ook écht van jou!

Met YourAppic geef je een uniek en dierbaar kraamcadeau

Wat is er leuker dan een persoonlijk en origineel kraamcadeau? YourAppic is een cadeau waar ouder en kind plezier aan beleven. Deze dienst helpt kersverse ouders om dierbare momenten van hun kind(eren) vast te leggen. Via de app krijgen ouders regelmatig opdrachten waardoor zij de groei van hun kind eenvoudig vastleggen. Deze opdrachten zijn samengesteld door zowel kinderpsychologen als ouders en afgestemd op de leeftijd van het kind. Verzamel de mooiste momenten in een persoonlijk digitaal opgroeiboekje!